Winkelen

BlessureWinkel

BlessureWinkel
Marskant 28
7551 BV Hengelo

Wij bieden u de mogelijkheid om met Zelfzorg hulpmiddelen deze bijdrage te leveren. Iedereen wil graag zelf een bijdrage leveren aan het oplossen en niet weer terugkrijgen van zijn blessure. Zo nodig in samenwerking met doktoren of (fysio)therapeuten.

Dit zijn oplossingen voor alle Blessures, van Top tot Teen, van Nek tot Voet. Allemaal ZelfZorg hulpmiddelen, meestal een combinatie van bescherming, training en therapie. Vakkundig paramedisch personeel helpt u en geeft u een duidelijke voorlichting. Zo nodig worden zij bijgestaan door de beste ZelfZorg specialisten van STEP Nederland.BlessureWinkel | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag: van 09.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: van 09.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 10.00 – 13.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen