Eten & Drinken

Bij Boenders

Bij Boenders
Beckumerkerkweg 20
7554 PV Beckum

Restaurant Bij Boenders probeert je elke keer te verrassen met ambiance, gastvrijheid en gerechten. Een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten, maar natuurlijk kun je ook blijven kiezen voor de klassiekers. Daarnaast is er voor de jonge gasten een speciale menukaart samengesteld.

Lunch

Ben je op zoek naar een heerlijk lunchplekje om bij te komen van een fietstocht? Of wil je een plek waar je rustig kunt genieten van luxe broodjes, uitgebreide soepen en salades, verschillende uitsmijters en diverse warme gerechten? Neem plaats aan een tafeltje in het restaurant of in de zomer lekker buiten op het terras.Bij Boenders | Hengelo Promotie

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 12.00 – 21.00 uur
Woensdag: van 12.00 – 21.00 uur
Donderdag: van 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 12.00 – 21.00 uur
Zaterdag: van 12.00 – 21.00 uur
Zondag: van 12.00 – 21.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen