Overnachten

Bed & Breakfast Erve Groot Avest

Bed & Breakfast Erve Groot Avest
Oelerschoolpad 14
7554 SR Hengelo

Erve Groot Avest is een vleesveeboerderij die hoort tot het landgoed van Twickel. Landgoed Twickel is het grootste landgoed van Nederland.

De accommodatie bestaat uit een tweepersoons zit/slaapkamer met keukenblok met koelkast, magnetron en Senseo-apparaat. De kamers zijn voorzien van 2 eenpersoons bedden. U kunt gebruik maken van een eigen badkamer, voorzien van wastafel en douche. Er is een apart toilet op de kamer aanwezig. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van centrale verwarming. U hebt de beschikking over een eigen televisie en draadloos internet. De kamers zijn bereikbaar middels een eigen entree.

Eventueel zijn kinderbedje en kinderstoel aanwezig.

Komt u niet naar Twente als toerist, maar gaat u hier aan het werk voor een korte of langere periode? Ook dan bent u van harte welkom op Erve Groot Avest. De voordelen: geen lange reistijden richting huis, en indien gewenst staat er ’s ochtends een lunchpakket en ’s avonds een warme maaltijd voor u klaar. Plaatsen als Almelo, Rijssen, Enschede, Haaksbergen en Neede zijn allemaal binnen een half uur te bereiken per auto.Erve Groot Avest

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 14.00 uur
Zondag: gesloten


Kosten voor overnachting zijn € 32,50 incl btw pp per nacht, dit is inclusief linnengoed en ontbijt.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen