Overnachten

Hof van Beckum B&B

Hof van Beckum B&B
Bentelerweg 27
7554 RB Hengelo

Landelijk gelegen B&B in voormalige boerderij. Mooie omgeving met veel wandel- en fietsroutes. Met 10 minuten ben je in Hengelo of Haaksbergen.

Naast een fijne slaapkamer kunt u bij ons verblijven in de gastenkamer met een gezellig zitje bij de tv. Verder kunt u zelf een hapje klaarmaken in een complete keuken met kookplaat/oven en afzuigkap. Ook is er een magnetron aanwezig. Wij zijn het hele jaar geopend, behalve met kerst en oud&nieuw. Vanaf 15 uur kunt u op de kamer en vertrekt is uiterlijk om 11 uur. Kamers met lits-jumeaux of met losse bedden.

 Hof van Beckum B&B | Wij zijn Hengelo

Hele jaar geopend behalve met Kerst en Oud&Nieuw.

 


Prijzen vanaf 27,50 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen