Beauty & wellness

Je favoriete beauty of kappersproducten in huis halen? In veel gevallen kan dat nog wel!

Beauty

  • 24 uur per dag kan je producten bestellen in de webshop van Beauty Junkies. Woon je in Hengelo dan brengen ze de producten kosteloos en persoonlijk bij je langs.
  • Bij Cocooning Beauty kan je via de nieuwe webshop producten en cadeaubonnen bestellen. Ze hebben mooie pakketten samengesteld, van klein tot groot, om zo een stukje Cocooning bij je thuis te brengen. Volg ook de Instagram pagina. Kom je er niet uit neem dan contact op via info@cocooning.nl of 06 -55950212.
  • Bij The New You kan je verwijder kitjes kopen om shellac mee te verwijderen met eventueel een mooie kleur zodat je zelf je nagels weer mooi kan lakken. Ook maken ze massage setjes zodat je thuis samen met je lief elkaar wat ontspanning kan geven. Heel fijn in deze periode. Kijk op Facebook en Instagram voor alle info.

Kappers

De meeste kappers zijn dicht, maar is je favoriete product bijna op en wil je je haar goed blijven verzorgen, maak dan gebruik van de mogelijkheid tot bezorgen of afhalen.

  • Bij Styling’s kan je via de webshop, app of telefonisch via 06-16604524  je bestelling doorgeven en wordt het gratis thuis bezorgd! Met liefde maken ze ook jouw kleurtje klaar en geven je de benodigdheden erbij zodat je zelf thuis je kleurtje kan bijhouden.
  • Ook Ehair komt met alle liefde de producten bij je thuis bezorgen. Bestelling kan je plaatsen via  app 06-53399573 en mail mirjam@ehair.nl. Op de Facebookpagina vind je alle info. Van dinsdag t/m vrijdag 10 tot 13 uur zijn ze geopend voor allerlei advies en verkoop van producten, afspraken voor later inplannen. Ook kan je bij Ehair een thuiskleuring kit krijgen. Zo kan je dus zelf je haar bijhouden.
  • De oplossing voor je uitgroei: voor de vaste klanten van Assink Pure Identity kan er een color @homekit gemaakt worden. Kosten € 35,-. App naar 06-82610993 als je hier gebruik van wilt maken.
  • Elles Jacobs Hair and Beauty heeft ook voor haar vaste klanten een @home color kit. Bestaande uit een op jouw maat gemaakte kleur, kapmantel, kwast, handschoenen en een beschrijving. Ook producten zijn te bestellen. Mail naar ellesjacobs@home.nl of bel naar 074-2432392.

 

Terug naar overzicht

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen