Zien & Doen

Ateliers ’93

Ateliers ’93
Esrein 19c
7553 CX Hengelo

Ateliers ’93

Ateliers ’93 is een stichting en opgericht in 1993. De stichting heeft als doel het beheren van ateliers voor professioneel werkende kunstenaars, het verhuren van ruimtes voor creatieve commerciële ondernemers en het organiseren van projecten en exposities.

De kunstenaars hebben de beschikking over gebruik van een kleine expositieruimte voor eigen doeleinden en faciliteiten zoals gebruik beamer, camera en internet.

De kantineruimte wordt voornamelijk door de leden gebruikt als ontmoetingsplek maar ook voor andere activiteiten of projecten. Oppervlakte: 8.5 x 11,5 m inclusief keuken.
De expositieruimte en kantineruimte stellen wij graag beschikbaar aan ieder die een activiteit(en) wil uitvoeren. De ruimtes zijn te huren voor o.a. workshops, cursussen, vergaderingen, feestjes, muziekles, dans/ toneellessen/ voorstellingen, presentaties en exposities.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen