Evenementen
zo.
30.
06

Zwei Herzen im Dreivierteltakt

Wanneer
zondag 30 juni, 15:00

Waar
Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
Hengelo

Zwei Herzen im Dreivierteltakt

Muz’ en Scène gaat zondag 30 juni in de Remonstrantse Kerk de komst van de zomer vieren met een vrolijk operette- en musicalconcert. Acterend en zingend spelen de zangers scenes uit operettes en musicals, zoals Eine Nacht in Venedig, Der Zigeunerbaron, Kiss Me Kate en Anatevka.

Onder de naam Zwei Herzen im Dreivierteltakt wordt voor een breed publiek, jong en oud, een heerlijk middagje uit gebracht. Het concert wordt afgesloten met een gezellige nazit, met hapje en drankje. De entree is €10,- inclusief koffie/thee in de pauze en drankje na afloop.

Muz’ en Scene

Muz’ en Scène, opgericht in 2005, is een enthousiast zang/theaterensemble met optredens in het voorjaar en zomer met een programma vol afwisseling door gezongen en geacteerde scénes uit operette, musical en opera. Het ensemble streeft een gemeenschappelijk doel na: het blijven ontwikkelen van de zang- en acteerkwaliteiten en daardoor het publiek een paar prachtige uren te bieden!

www.muzenscene.nl

2019-06-30 15:00:00 2019-06-30 23:59:00 Europe/Amsterdam Zwei Herzen im Dreivierteltakt Zwei Herzen im Dreivierteltakt, Woltersweg 11, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen