Evenementen
zo.
30.
06

Zomermarkt

Wanneer
zondag 30 juni, 12:00 tot 17:00

Waar
Binnenstad Hengelo

7551 Hengelo

Zomermarkt

Tijdens de koopzondag op 30 juni organiseert Stichting Centrummanagment Hengelo de 4de editie van de Zomermarkt. De Zomermarkt vindt plaats in de Nieuwstraat, Molenstraat, Schouwburgplein, Drienerstraat, Wemenstraat, De Wetstraat, Enschedesestraat, Telgen, Brinkstraat, Marktplein, Brinkplein en Burg. Jansenplein … dus eigenlijk gewoon de binnenstad van Hengelo.

Gezellige kraampjes door de hele binnenstad, live muziek en gratis vermaak voor alle leeftijden. Kortom een goede en leuke reden om op de koopzondag de stad van Hengelo in te gaan!

centrummanagementhengelo.nl/evenementen/zomermarkt

2019-06-30 12:00:00 2019-06-30 17:00:00 Europe/Amsterdam Zomermarkt Zomermarkt, , , Hengelo
zomermarkt


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen