Evenementen
di.
04.
06

Zomerfestival Hengelo

Wanneer
dinsdag 4 juni
t/m maandag 30 september

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

De tweede editie van het Zomerfestival Hengelo is van start. Van juni tot en met september zijn er weer volop activiteiten in de Hengelose binnenstad. De aftrap van het festival was meteen goed, want op 4 juni start Sand in the City. Hier kan iedereen feestelijke zandtaartjes bakken, tunnels graven en van de glijbaan in een hele grote zandbak ploffen. Of even genieten van een hapje en drankje onder de parasol. Naast Sand in the City zijn er nog veel meer mooie aankomende evenementen, zoals de Kidswarenmarkt, Springkussenfestival, Heerlijk Hengelo en Kids@the park.

Activiteiten augustus

Livemuziek Burg. Jansenplein – 15, 22 en 29 augustus

Zoals inmiddels bekend kan je weer heerlijk genieten in augustus van live muziek op het Burgemeester Jansenplein. Dit kan op 15, 22 en 29 augustus vanaf 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Muziek

Kidswarenmarkt – 21 augustus

De Kidswarenmarkten Hengelo zijn weer terug! Op 21 augustus van 9.00 tot 15.00 uur kun je spulletjes verkopen tijdens de reguliere warenmarkt op het marktplein. Wil jij je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt. Klik hier voor meer informatie.

It’s Latin Night @the park – 23 augustus

Paviljoen de Ontmoeting en Thank God It’s Salsa Friday Events gaat deze zomer een ongekend Latin Night @ the Park organiseren. Een swingend feest in de openlucht voor iedereen die van Latin dans en muziek houdt. Dj’s gaan een mooie mix van ritmische klanken laten klinken, zoals salsa, merengue, bachata, reggeaton, kizomba en andere tropische latin mix.

Kom dansen, lekker loungen, chillen en genieten van een heerlijke cocktail terwijl je luistert naar latin muziek, in een prachtige ambiance op deze zeer bijzonder exclusieve locatie midden in hartje Hengelo, het Prins Bernhardplantsoen! Klik hier voor meer informatie.

Heerlijk Hengelo – 23, 24 en 25 augustus

Welkom bij Heerlijk Hengelo! Hét culinaire proefevenement van Hengelo en dit jaar de 6e editie. Restaurants presenteren hun menukaarten middels klein gerechtjes tijdens een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. Op het HeerlijkPlein genieten de gasten van eten en drinken. De gerechten betaalt u met HH’s, de betaaleenheid tijdens drie dagen eetplezier. Hengelo verzamelt zich massaal op het event en ontmoet elkaar op informele wijze. Kom, eet, drink en geniet! Klik hier voor meer informatie.

Buitenfilm Schouwburgplein – 31 augustus

Dit jaar organiseert Filmhuis Hengelo voor de vijfde keer een gratis buitenfilm als feestelijke opening van het filmseizoen. Het Schouwburgplein bij Brasserie So Nice wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een openluchtbioscoop. U kunt onder het genot van een drankje komen genieten van de film Green Book. Klik hier voor meer informatie.

Buitenfilm op Schouwburgplein

Kids@thePark – 31 augustus & 1 september

Het knusse Prins Bernhardplantsoen wordt dit weekend weer omgetoverd tot een gezellig familiepark! Kids@thepark een twee dagen durend evenement, en wel op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. Dan vindt de 7e zomereditie plaats van kids@thepark. Beide dagen is van 10.00 – 18.00 uur het knusse Prins Bernhardplantsoen in Hengelo omgetoverd tot een gezellig familiepark! Klik hier voor meer informatie.


2019-06-04 00:00:00 2019-09-30 23:59:59 Europe/Amsterdam Zomerfestival Hengelo Zomerfestival Hengelo, Markt, , Hengelo
zomerfestival


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen