Evenementen
ma.
23.
07

Zomerfestival Hengelo

Wanneer
maandag 23 juli
t/m zondag 30 september

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Zomerfestival Hengelo

Deze zomermaanden zijn er volop activiteiten in de Hengelose binnenstad. Tot en met september vindt dan de allereerste editie van het Zomerfestival Hengelo plaats. Er komt een echt stadsstrand op het Schouwburgplein: STRAND074! Bovendien is er elke woensdagmiddag een leuke kidsactiviteit. De vier zomerwethouders Babbe, Luuk, Indy en Milou doen verslag van de activiteiten.

Kidsmiddagen

Elke woensdagmiddag in augustus is er een leuk kidsevent.  De Stadswerkplaats (Markt ) verandert op 1 augustus in Gamecity074, waar je games kunt kopen of inruilen. En er is en FIFA ‘18-Playstation-toernooi, waar 40 spelers aan mee kunnen doen. Aanmelden kan vanaf nu via info@hengelopromotie.nl. Verder is er Dance074 met allerlei leuke workshops voor kinderen in alle leeftijdscategorieën, een voetbaltoernooi in samenwerking met FC Twente- scoren in de Wijk, een beachparty voor kids, jeu-des-boulestoernooi en is er een spectaculair springkussenfestival.

01 augustus Kidsmiddag GameCity074 i.s.m. Gamecenter The Basement
08 augustus Kidsmiddag Beachparty@STRAND074
15 augustus Kidsmiddag Dance074 i.s.m. Kidans
22 augustus Kidsmiddag voetbaltoernooi i.s.m. FC Twente – scoren in de wijk
29 augustus Kidsmiddag Jeu de Boules
1 september EindBeachparty STRAND074
30 september Zomerfestival: Springkussenfestival

STRAND074

De hele maand augustus is er een echt stadsstrand op het Schouwburgplein. Met de huidige temperaturen is het dus lekker afkoelen onder de parasol of in 1 van de zwembadjes. Voor de actievelingen is er beachvolleybalveld en wil je helemaal niets doen, plof dan lekker neer in één van de ligstoelen.

www.hengelopromotie.nl/zomerfestival

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen