Evenementen
zo.
22.
12

Zingend op weg naar Kerst

Wanneer
zondag 22 december, 15:00 tot 17:30

Waar
Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
Hengelo

Zingend op weg naar Kerst

Kerstconcert “Zingend op weg naar Kerst” door Muz’ en Scène uit Hengelo. Remonstrantse Kerk, Woltersweg 11, 7552 DA Hengelo. Aanvang 15:00 uur. Toegang € 10,-.

De kerstliederen die Muz’ en Scène, de Hengelose zanggroep, zal zingen èn acteren komen uit b.v. Friesland, Bohemen, Beieren, Sicilië en alle landen om ons heen. Mooie en ontroerende liederen en wiegenliedjes, vrolijke carols en ook de Amerikaanse Christmas songs zult u zien en horen. Herders en de drie koningen verschijnen op het podium. Ook vieren we het Zweedse Lucia-feest van het licht: wij zingen de Lucia-liederen met een ‘echte’ Lucia, compleet met kaarsenkroon en een in witte jurken gekleed koor. Het wordt een mooi, afwisselend en feestelijk gebeuren, dat na afloop wordt afgesloten met echte Zweedse glögg en pepparkakor voor al onze bezoekers.

Alle zangers van Muz’ en Scène zijn solist. Dorien de Haan, Ine Holsbeek, Inger Tel en Jan Kwast zijn bv. oud-solisten van het voormalige Vocaal Ensemble HOOV in Hengelo. Ze komen uit heel Twente, Duitsland, Friesland en Flevoland, en zijn allemaal leerling van onze artistieke leiders, Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. Onze pianist, Erwin Strikker, is in en buiten Hengelo bekend als dirigent, pianist, componist en arrangeur. Voor bezoekers die speciale begeleiding behoeven, kunnen wij aparte afspraken met u maken als u daarover contact met ons opneemt. Info en kaarten: info@muzenscene.nl / 0742916893 / WhatsApp 0640368018. In de kerk staan gewone stoelen, en de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen. Kijk voor meer informatie op muzenscene.nl.


2019-12-22 15:00:00 2019-12-22 17:30:00 Europe/Amsterdam Zingend op weg naar Kerst Zingend op weg naar Kerst, Woltersweg 11, , Hengelo
Zingend op weg naar Kerst


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen