Evenementen
vr.
07.
12

Zing mee met kerst

Wanneer
vrijdag 7 december, 19:00

Waar
Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
Hengelo

Zing mee met kerst

Vorig jaar 24 december zong in de Remonstrantse Kerk in Hengelo in de kerstavonddienst met veel enthousiasme en plezier een voor die gelegenheid samengesteld koor. De kerstliederen waren vooral andere dan de geijkte (ouderwetse) liederen – zeer geschikt voor een dienst met een open sfeer en een ruimzinnige boodschap.

De goede ervaringen van vorig jaar smaken naar meer. Vandaar dat we ook dit jaar graag weer zo’n koor willen vormen, waaraan iedereen buiten en binnen de gemeente mee kan doen.
Er is geen leeftijdsgrens, integendeel. Het feit dat vorig jaar bij de sopranen een 9-jarige jongen naast een 80+-dame stond te zingen, was één van de hoogtepunten van het project.
Er is ook geen andere ingangseis: iedereen die het leuk vindt om een keer op projectbasis kerstliederen te zingen, is welkom – ook mensen van buiten Hengelo. De Remonstrantse Gemeente is er voor heel Twente. Zangervaring is prettig maar beslist niet noodzakelijk. Onze dominee met dirigentenervaring, Kirsten Slettenaar, dirigeert net als vorig jaar zelf het koor.

Op 7 december, 14 december en 23 december is er een repetitieavond in de kerk. Elke keer van 19.00 – 20.30 uur. Op kerstavond 24 december is er nog een doorzing-moment om 18.30 uur, voorafgaand aan de kerkdienst die om 19.30 uur begint.
Plaats: Remonstrantse kerk, Woltersweg 11, Hengelo
Heb je zin om mee te zingen, geef je dan op bij Emmelou Douwes Dekker: emmeloudd@hotmail.com
Bij vragen kun je contact opnemen met Kirsten Slettenaar via xbirds@wxs.nl

twente.remonstranten.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen