Evenementen
za.
07.
12

World’s Greatest Tribute to U2

Wanneer
zaterdag 7 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

L.A.vation – World’s Greatest Tribute to U2

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld, ontleent L.A.vation zijn naam aan het lied ’Elevation‘, de derde single van U2’s album ‘All That You Can Leave Behind’.

Geen andere U2 Tribute Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A.vation. De band brengt een indrukwekkende show in Schouwburg Hengelo met vele grote hits als ’New Year’s Day’, ’With Or Without You’, ’Beautiful Day’, ’One’ en ’Vertigo’. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen