Evenementen
za.
03.
03

Workshop Watercolor Botanicals

Wanneer
zaterdag 3 maart, 10:00 tot 12:30

Waar
Vandaag Concept Store
Drienerstraat 26
7551 HH Hengelo

Workshop Watercolor Botanicals

De workshop ‘watercolor botanicals’ is een hippe en gezellige workshop aquarel schilderen. De focus ligt hierbij op botanische planten schilderen, maar ook zeker de basistechnieken van het aquarel. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan de workshop en is voor iedereen die graag wil leren aquarellen op een hippe manier.

De locatie is: Vandaag CS aan de Drienerstraat 26 in Hengelo. Op deze toffe locatie krijg je al meteen inspiratie bij binnenkomst. Inbegrepen zijn drankjes en wat lekkers, een toffe locatie en alle materiaal gebruik. Aanmelden kan via de website.

http://allthingselysian.com/product/workshop-watercolor-botanicals/

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen