Evenementen
zo.
24.
11

Workshop Knalle Kleuren

Wanneer
zondag 24 november, 13:30 tot 16:00

Waar
Knetter
Molenstraat 9
7551 DA Hengelo

Workshop Knalle Kleuren P E E R bij Knetter

Schilder met allerlei makkelijke technieken een kleurige peer in de meest kleurrijke winkel van Hengelo Knetter. Tijdens deze creatieve workshop maak je met acrylverf en verschillende mixed media technieken een prachtig en fruitig kunstwerk op papier. Ervaring is niet nodig en je hoeft ook niet te kunnen tekenen. (Reserveer een plekje door op de knop “reageer met gaat” (facebook) te klikken. daarna krijg je een bevestiging. De kosten zijn € 35, dit is inclusief materiaal, koffie/thee en natuurlijk wat lekkers van Knetter.


2019-11-24 13:30:00 2019-11-24 16:00:00 Europe/Amsterdam Workshop Knalle Kleuren Workshop Knalle Kleuren, Molenstraat 9, , Hengelo
Workshop Knalle Kleuren


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen