Evenementen
za.
30.
03

Workshop Flamenco dans

Wanneer
zaterdag 30 maart, 11:00 tot 16:00

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Workshop Flamenco dans

Ontdek de geheimen van de gepassioneerde Flamencodans door mee te doen bij deze temperamentvolle Spaanse dansworkshops. Er wordt gewerkt aan ritmische voetaccenten, de specifieke arm- en handbewegingen, een fiere lichaamshouding en een choreografie. 

Over Marieke de Jong

De docent bij deze workshops is Marieke de Jong. Zij heeft zelf ooit gedanst bij Oyfo, toen het nog CREA heette. Daarna heeft zij de Dansacademie gedaan in Arnhem. Marieke geeft al jaren les in o.a. Flamenco en Klassiek Ballet, heeft zelf veel opgetreden en in Spanje lessen gevolgd.

Programma

11.00-13.00 uur Workshop “Tangos” voor beginners
14.00-16.00 uur Workshop “Solea por Buleria” voor intermediate/gevorderden (vanaf 2 jaar les/danservaring)

Meer informatie over deze workshop en het aanmelden voor één van de twee workshops op de website

Hasta Luego, graag tot ziens bij Oyfo!


2019-03-30 11:00:00 2019-03-30 16:00:00 Europe/Amsterdam Workshop Flamenco dans Workshop Flamenco dans, Industriestraat 9, , Hengelo
Workshop Flamenco dans


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen