Evenementen
zo.
16.
12

Wintermarkt centrum Hengelo

Wanneer
zondag 16 december, 12:00 tot 17:00

Waar
n.v.t.

Op 16 december tijdens de koopzondag zal er een gezellige Wintermarkt plaatsvinden op het Brinkplein en in de passage van de Brink.

Hier kan je heerlijk inspiratie opdoen voor kerstcadeaus of tips krijgen voor het perfecte kerstdiner terwijl je vermaakt wordt door kerstliederen van het koor Völle Wille en de winterse klanken van de Hengeler Mirreweenterbloasers.  En als je uitgeshopt bent is het lekker uitrusten in het Schaatscafé met een kop Glühwein of warme chocolademelk. Of misschien is er zelfs nog energie voor een rondje schaatsen of deelname aan de Santa Walk die dan ook plaatsvindt op het marktplein.

Deelnemers Wintermarkt 16 december

 

 

 

 


2018-12-16 12:00:00 2018-12-16 17:00:00 Europe/Amsterdam Wintermarkt centrum Hengelo Wintermarkt centrum Hengelo, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen