Evenementen
za.
14.
12

Het Winterfestival

Wanneer
zaterdag 14 december, 13:00 tot 19:00

Waar
Drienerstraat
Drienerstraat
Hengelo

Het Winterfestival

De Drie Straatjes heeft in de afgelopen jaren al een aantal feesten georganiseerd in december, zoals bijvoorbeeld de Kerstmarkt. Dit jaar is de Kerstmarkt wat hipper en unieker dan normaal met als thema ”Winter Wonderland”. Er komt namelijk een dierenstal inclusief 2 ezels, 2 alpaca’s, een aantal geitjes, een kalf, 2 pony’s en een knuffelhoek met cavia’s, konijnen en kippen. Daarnaast komt er ook een wandelezel met begeleiding. Op het gebied van winkels zullen er leuke kramen van winkeliers, maar ook externe bedrijven, zich vertegenwoordigen op de markt. Dit zorgt voor een leuke mix. De horeca in de Drienerstraat zorgt voor lekker eten en drinken. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen, zoals leuke workshops en schminken. Gedurende de dag wordt er gezorgd voor leuke muziek en entertainment.

We hebben meerdere muziekoptredens, allerlei lekkers te eten en te drinken en er is een geweldige dj aanwezig, de meiden van PURE die ook aanwezig waren op het Modespektakel zullen ook nu weer een fantastisch optreden verzorgen. Er is een echte kerstman aanwezig, een kramenmarkt en we hebben nog een paar hele gave verrassingen in petto voor jong en oud. Kortom, een festival waar je als gezin de hele middag heerlijk onder de pannen bent. Toegang is gratis.


2019-12-14 13:00:00 2019-12-14 19:00:00 Europe/Amsterdam Het Winterfestival Het Winterfestival, Drienerstraat, , Hengelo
Het Winterfestival


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen