Evenementen
za.
07.
12

Winterfair en Winterwandeling Oele

Wanneer
zaterdag 7 december, 13:00 tot 17:00

Waar
Erve het Geurts
Geurdsweg 20
7554 PH Hengelo

Winterfair en Winterwandeling Oele

Op 7 december 2019, van 13-17, organiseren deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van de dagbesteding en werkbegeleiding opnieuw een Winterfair. Erve het Geurts houdt een open huis in winterse en gezellige sfeer. Met een kleinschalige markt met ambachtelijke producten. Gemaakt door deelnemers en vrijwilligers, aangevuld door producten van vrienden het erf. Van de verkoop worden weer nieuwe materialen gekocht en daarmee is de cirkel weer rond. Met livemuziek. Dit jaar is er ook de mogelijkheid voor een begeleide Winterwandeling over het erf en in de omgeving. Met verhalen en beelden van vroeger en nu. Parkeren op de aangegeven plaatsen, toegang vrij. Kijk voor meer informatie op Winterfair en Winterwandeling Oele.


2019-12-07 13:00:00 2019-12-07 17:00:00 Europe/Amsterdam Winterfair en Winterwandeling Oele Winterfair en Winterwandeling Oele, Geurdsweg 20, , Hengelo
Winterfair en Winterwandeling Oele


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen