Evenementen
za.
08.
12

Winterfair en open huis Erve het Geurts

Wanneer
zaterdag 8 december, 11:00 tot 16:00

Waar
Erve het Geurts
Geurdsweg 20
7554 PH Hengelo

De Winterfair is een jaarlijks terugkerend evenement waarop deelnemers aan Erve het Geurts kunnen laten zien wat er nog wel kan. De producten die gemaakt worden tijdens de dagbesteding leveren toegevoegde waarde op voor hen, en voor de mensen die wel een ouderwets gemaakte pot jam, kruidenboter, fraai handwerk, houtwerk of mooie kaart kunnen gebruiken. En dat is nog maar een kleine greep uit wat er te zien is. Vrienden van het erf brengen bij de Winterfair ook hun zelfgemaakte producten mee. Vele vrijwilligers helpen hierbij. Zo ontstaat een gezellige, kleinschalige markt. Toegang is gratis, parkeren uitsluitend op de aangegeven plaatsen.

Erve het Geurts is een locatie voor activerende dagbesteding en werkbegeleiding. De dagbesteding wordt tijdens werkdagen bezocht door volwassenen die om diverse redenen een beroep doen op de WMO. Tijdens de Winterfair is er een Open Huis, zodat ook de ontvangstruimte van de dagbesteding kan worden bekeken. Ook de rest van de locatie van Erve het Geurts, aan de Geurdsweg 20 in Hengelo, is op dat moment toegankelijk.

www.ervegeurts.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen