Evenementen
za.
23.
03

Winter Triatlon Twente

Wanneer
zaterdag 23 maart, 10:30 tot 17:00

Waar
n.v.t.

Winter Triatlon Twente

De 11editie van de Winter Triatlon Twente!

Sinds 2010 organiseren de Hengelose IJsclub, Trios ’88 Borne en Triathlon Club Twente gezamenlijk de Winter Triathlon Twente.

Deelnemen aan de Winter Triatlon Twente kan op verschillende manieren. Zowel individueel als in teamverband kun je op verschillende afstanden starten. Voor de jeugd en de kinderen zijn er twee verschillende afstanden. De start is voor alle afstanden voor de IJsbaan Twente.

Het fietsparcour is een fietsronde van 6.8 km in buurtschap Twekkelo, een prachtig gebied op de grens van Enschede en Hengelo. Het loopparcours start bij de IJsbaan Twente en loopt richting Hengelo en weer terug. Schaatsen gebeurt uiteraard op de IJsbaan Twente.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van Winter Triatlon Twente. Inschrijven op de wedstrijddag is slechts zeer beperkt mogelijk. De meeste onderdelen hebben op de wedstrijddag geen vrije startplaatsen meer

 

www.wintertriatlontwente.nl

wintertriatlon twente 2


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen