Evenementen
zo.
23.
06

Wielerronde ‘Tour de Tour’

Wanneer
zondag 23 juni

Waar
De Watertoren
Watertorenlaan 60
7552 TW Hengelo

Wielerronde ‘Tour de Tour’

Stichting in wording presenteert: Wielerronde ‘Tour de Tour’, De unieke wielerdropping van Overijssel. De beginplek van deze wielertocht vertellen we niet. Maar het eindigt met een gezellig barbecue bij de watertoren in Hengelo. De fietstocht vindt plaats op 23 juni.

Er zijn twee afstanden waar je aan mee kunt doen, 65 km en 100 km. Door middel van een digitale route word je terug geleid naar de Watertoren via een bijzondere route.

Het inschrijfgeld bedraagt €20,-. Hiervoor zorgen wij voor vervoer, een barbecue en 2 consumpties. Schrijf je snel in.

 

www.stichtinginwording.nl/tour

2019-06-23 00:00:00 2019-06-23 23:59:59 Europe/Amsterdam Wielerronde ‘Tour de Tour’ Wielerronde ‘Tour de Tour’, Watertorenlaan 60, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen