Evenementen
zo.
28.
04

West Side Story

Wanneer
zondag 28 april
t/m dinsdag 30 april
15:30 tot 15:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

West Side Story

De nieuwe stichting InSPE presenteert het muzikale ‘West Side Story’, een productie die muziek, zang, acteren, dansen en kunst met elkaar combineert. West Side Story is van 28 april tot 30 april te zien in het Schouwburg Hengelo.

Jongeren uit Enschede hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan het klaarmaken van de musical voor het grote podium en eind april is het dan eindelijk tijd om te knallen! West Side Story van InSPE gaat over Shakespeare’s Romeo en Julia, maar dan in een nieuw jasje. Het speelt zich af in New York in de jaren 50, waar de Jets en de Sharks bendes tegen elkaar vechten en beiden proberen de volledige macht over de straten van de stad te krijgen. Voormalig ‘Jet’ Tony en de zus van de leider van de Sharks, Maria worden verliefd. Helaas gaat alles vreselijk mis als de bendes te weten komen over deze verboden liefde. Het is het begin van een grote strijd vol dansen, zingen, en vechten omgevormd tot muziek. Zo hebt u ‘Romeo en Julia’ nog nooit gezien!

Er zijn drie kansen om West Side Story te zien: zondag 28 april om 15:30 uur / maandag 29 april om 20:00 uur / dinsdag 30 april om 20:00 uur.

Klik hier voor meer informatie over West Side Story in Hengelo.

www.schouwburghengelo.nl

2019-04-28 15:30:00 2019-04-30 15:30:00 Europe/Amsterdam West Side Story West Side Story, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen