Evenementen
vr.
20.
12

Weihnachts-Oratorium Bach

Wanneer
vrijdag 20 december, 20:00

Waar
Onze lieve vrouwe kerk
O.L. Vrouwestraat 6
7557 HX Hengelo

Weihnachts-Oratorium Bach

Twentse Christelijke Oratorium Vereniging TCOV Hengelo verzorgt een concert op vrijdag 20 december 2019 in de Onze Lieve Vrouwe Kerk. Aan Onze Lieve Vrouwe straat 6 te Hengelo. Aanvang 20:00 uur.

Weihnachts – Oratorium
Johann Sebastian Bach

Solisten:
Sopraan: Claudia Patacca
Alt: Eline Harbers
Tenor: Ka Foon Fran Ng
Bas: Sinan Vural

TCOV is opgericht in 1936, telt nu ongeveer 90 gepassioneerde leden en legt zich voornamelijk toe op uitvoeringen van oratoria met medewerking van professionele orkesten en solisten.

Muzikale begeleiding: Het Nederlands Begeleidingsorkest

Dit jaar viert het Nederlands Begeleidingsorkest zijn 25 jarig jubileum. Het orkest richt zich succesvol op het begeleiden van koren in Nederland. Het orkest heeft inmiddels vele keren uitvoeringen van TCOV verzorgd.
Algehele leiding: Eric Kotterink
Eric is vanaf 2019 de nieuwe, ambitieuze en gepassioneerde dirigent van TCOV
Toegangskaarten € 25,00 bij de leden TCOV, Schouwburg Hengelo en O.L.V. Kerk

Kijk voor meer informatie op www.tcov.nl.


2019-12-20 20:00:00 2019-12-20 23:59:00 Europe/Amsterdam Weihnachts-Oratorium Bach Weihnachts-Oratorium Bach, O.L. Vrouwestraat 6, , Hengelo
Weihnachts-Oratorium Bach


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen