Evenementen
ma.
12.
03

Week van Zorg en Welzijn

Wanneer
maandag 12 maart
t/m zaterdag 17 maart

Waar
n.v.t.

Week van zorg en welzijn

Van 12 tot en met 17 maart 2018 vindt voor de zesde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week de deuren voor het grote publiek. Tijdens de Week kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan. Daarbij staat het thema ‘Maak kennis met kunde’ centraal.

Ook in Hengelo kun je bij veel zorg- en welzijnsorganisaties een kijkje nemen. Tactus, Estinea, De Twentse Zorgcentra, Sensire, TriviumMeulenbeltZorg, Aveleijn en ZGT doen bijvoorbeeld mee. Kijk op onze website bij welke locatie bij jou in de buurt je terechtkunt!

www.zorgselect.nl/weekvanzorgenwelzijnDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen