Evenementen
wo.
25.
09

Week Tegen Eenzaamheid

Wanneer
woensdag 25 september
t/m donderdag 3 oktober
00:00 tot 00:00

Waar
Marktplein
Markt
Hengelo

Week Tegen Eenzaamheid

In de week van 25 september tot en met 3 oktober slaan Wijkracht, de Waterstaatskerk, FBK Games en Bibliotheek Hengelo de handen ineen om aandacht te vragen voor eenzaamheid. En nog belangrijker, om tegen eenzaamheid op te staan. Ieder mens heeft het nodig om gezien te worden, dat kan door bijvoorbeeld samen iets te ondernemen. Voor iedereen is de frequentie iets samen te doen anders, maar nodig hebben we het allemaal. Wanneer dit samenkomen niet lukt kan eenzaamheid ontstaan. Eenzaamheid kan bij iedereen ontstaan, of je nu jong oud, man of vrouw bent, hoog of laagopgeleid.

Programma

Met een divers programma probeert de organisatie iedereen in de samenleving te bereiken en uit te nodigen om alleen of samen contact te leggen of er op uit te gaan. Op 25 september wordt het startsignaal gegeven middels een rozenactie op de Hengelose markt. Een greep uit het programma; Op 28 september zijn de hele dag de filmpjes van Hengeloërs en nieuwkomers te zien in Bibliotheek Hengelo, de zogeheten Minikronieken. Op maandagavond 30 september nodigt FBK Games u uit voor een wandeling. En op 3 oktober staat de lunch voor u klaar bij de Waterstaatskerk. Ook wordt in deze week een start gemaakt met het optekenen van verhalen van Hengelo-ers die na een periode van eenzaamheid weer meer kleur in hun leven ervaren. Met jongeren wordt een workshop verzorgd om een ‘Loesje’- poster te maken. Meer weten over de activiteiten?  Kijk dan op www.bibliotheekhengelo.nl of bel Wijkracht 088-9455722.


2019-09-25 00:00:00 2019-10-03 00:00:00 Europe/Amsterdam Week Tegen Eenzaamheid Week Tegen Eenzaamheid, Markt, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen