Evenementen
ma.
14.
05

Was Getekend van Annie M.G. Schmidt

Wanneer
maandag 14 mei
t/m woensdag 16 mei
20:00 tot 23:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De bekroonde musical Was Getekend van Annie M.G. Schmidt komt naar Hengelo

De succesvolle musical Was Getekend van Annie M.G. Schmidt is onlangs bekroond met maar liefst vier Musical Awards, waaronder de award voor beste musical. Nu komt deze musical naar jou. De voorstelling ging op 24 september succesvol in première in het DeLaMar theater in Amsterdam en ontving lovende recensies. Op 14, 15 en 16 mei is de voorstelling met onder anderen Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Jeske van de Staak en Wim van den Driessche te zien in Hengelo.

 

Het verhaal

Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot Nederlands meest geliefde schrijfster ooit. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink. De voorstelling reist momenteel langs 45 theaters in Nederland. Vanaf 30 mei is de musical alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is bekroond met maar liefst vier Musical Awards; Beste Musical Groot, Beste Vrouwelijke Hoofdrol (Simone Kleinsma), Beste Vrouwelijke Bijrol (Marjolijn Touw) en Beste Script (Dick van den Heuvel).

 

Meer informatie

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.schouwburghengelo.nl/ en meer informatie over de voorstelling vind je op www.anniemgdemusical.nl


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen