Evenementen
zo.
23.
02

VvCL presents: MILO

Wanneer
zondag 23 februari, 15:00 tot 18:00

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

VvCL presents: MILO

MILO is een alternatieve pop/rockband. De band combineert de ambachtelijke songwriting van The Beatles met de meerstemmigheid van Crowded House en Britse rock die doet denken aan Radiohead. Met krachtige en dromerige liedjes creëert de band een intieme performance op het podium. MILO speelde zich al snel in de kijkers van Bertolf en poppodium Hedon Zwolle.
Gesteund door Hedon Zwolle speelde MILO al op 3FM, in het voorprogramma van Nick Mulvey in poppodium Paradiso en Hedon en op Bevrijdingsfestival Overijssel. Door de melodische en melancholische klanken voelt het alsof de muziek herinneringen bij je oproept, ook al hoor je het pas voor het eerst. In maart 2018 bracht MILO hun eerste EP ‘No Man’s Land’ uit die opgenomen is in Kytopia. Na deze intieme EP werkt de band op het moment samen met producer Guido Aalbers (o.a. Coldplay, Bertolf en Lorrainville) aan een energiekere, volwassen bandsound.

Platomania: ‘Deze jongens beschikken over heel goede zangstemmen. Loepzuiver,
kraakhelder en zeer melodieus.’

Maxazine:
‘Al met al is MILO een band die zeker een groter publiek verdient.’

Chaos Music Magazine:
‘We waren zeer onder de indruk van de goede zang en fijne
melodielijnen’


2020-02-23 15:00:00 2020-02-23 18:00:00 Europe/Amsterdam VvCL presents: MILO VvCL presents: MILO, Pastoriestraat 37, , Hengelo
VvCL presents Milo Hengelo Promotie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen