Evenementen
do.
29.
11

Vrijwilligersevenement

Wanneer
donderdag 29 november, 17:00 tot 22:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Vrijwilligersevenement

Het Servicepunt Vrijwilligerswerk Hengelo organiseert jaarlijks het vrijwilligersevenement. Dit jaar vindt het evenement plaats in de Schouwburg Hengelo. Een belangrijk onderdeel van het vrijwilligersevenement is de uitreiking van de vrijwilligersawards. Hiervoor kunnen vrijwilligers genomineerd worden. Dit kan tot 4 november 2018.

Meer informatie

Een deskundige jury onder voorzitterschap van Frank Kerckhaert beoordeelt de nominaties. Wilt u meer weten? Wilt u een vrijwilliger nomineren? Ga naar onze website of haal een formulier bij ons af. U vindt ons op het Publieksplein in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121.

Toegangskaarten voor het vrijwilligersevenement zijn gratis en kunnen vanaf 11 november 2018 afgehaald worden bij het Servicepunt Vrijwilligerswerk. Kaarten zijn niet eerder verkrijgbaar en worden niet opgestuurd.

www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen