Evenementen
do.
28.
03

Vrije Voeten met Trekvogels

Wanneer
donderdag 28 maart, 19:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Vrije Voeten met Trekvogels

Trekvogels is een theatervoorstelling voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar van de dansgroep Vrije Voeten.

Stel je voor dat je opeens je land moet achterlaten; wat neem je mee? Wat is je het dierbaarst? Hoe reis je veilig? Wie kun je onderweg vertrouwen? Hoe bescherm je wat van jou is? In ‘Trekvogels’ volgen we onder begeleiding van live muziek een groepje landverhuizers op een spannende overtocht; personages die alles hebben achtergelaten voor de belofte van een beter leven in een nieuw land. Inspiratie voor deze voorstelling is de geschiedenis van de ‘Red Star Line’, waarmee ruim twee miljoen mensen per boot van Antwerpen naar New York werden getransporteerd, op zoek naar een beter leven.

Klik hier voor meer informatie over deze voorstelling.

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-28 19:30:00 2019-03-28 19:30:00 Europe/Amsterdam Vrije Voeten met Trekvogels Vrije Voeten met Trekvogels, Beursstraat 44, , Hengelo
Vrij vogels


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen