Evenementen
za.
16.
03

Voorrondes Open Podium Twente

Wanneer
zaterdag 16 maart
t/m zondag 17 maart

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voorrondes Open Podium Twente

Schouwburg Hengelo maakt zich op voor alweer de 16e editie van het Open Podium Twente. Een talentenjacht waarbij zowel aanstormend als gevestigd talent de kans krijgt zich waar te maken op een professioneel podium en de hoofdprijs van maar liefst € 2.500,- mee naar huis te nemen. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

De talentenjacht is voor heel Overijssel en staat open voor alle leeftijden in alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Deelnemers dienen in Overijssel te wonen óf afkomstig te zijn uit Overijssel. Zowel groepen als individuele deelnemers zijn van harte welkom. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019. De halve finales zijn op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019. De finale is op zaterdag 18 mei 2019.

Tijdens de voorrondes en halve finales bepaalt het publiek mede welke deelnemers doorgaan naar de volgende ronde. Tijdens de finale beoordeelt een vakjury de deelnemers en wijst de winnaars van de juryprijzen aan. Het publiek bepaalt wie de Publieksprijzen wint. De prijzen voor de winnaars worden beschikbaar gesteld door Businessclub Podion.

Inschrijven voor het Open Podium Twente kan tot uiterlijk 15 februari 2019 en is gratis. Een eventuele voorselectie van deelnemers alsmede de indeling van het programma is voorbehouden aan Schouwburg Hengelo. Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op de website van Schouwburg Hengelo.

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-16 00:00:00 2019-03-17 23:59:59 Europe/Amsterdam Voorrondes Open Podium Twente Voorrondes Open Podium Twente, Beursstraat 44, , Hengelo
open podium


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen