Evenementen
ma.
17.
02

Voorjaarsvakantie in het Oyfo Techniekmuseum

Wanneer
maandag 17 februari
t/m vrijdag 21 februari
12:30 tot 15:30

Waar
Oyfo Techniekmuseum
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo

Voorjaarsvakantie in het Oyfo Techniekmuseum

In de voorjaarsvakantie kun je bij Oyfo Techniekmuseum weer lekker aan de slag met doepakketjes, er is een Doe- & draaidag en er is een fototentoonstelling over ‘Boeren en Telers’. Ook zijn we extra geopend.

Doemiddagen

Wil jij wel eens iets maken met zonnecellen, of een eigen button ontwerpen? Of wil je houtbranden of solderen? Tijdens de voorjaarsvakantie kun je uit deze en nog veel meer technieken kiezen. Je kunt al een doepakketje kopen vanaf € 0,50. Van maandag 17 t/m vrijdag 21 februari kun je terecht van 12.30 tot 15.30 uur. Op dinsdag 25 en donderdag 27 februari hebben we extra Doemiddagen die iets kleiner van opzet zijn. Dan kun je terecht van 13.30 tot 15.30 uur.

Doe- & draaidag

Op zondag 16 februari kun je genieten van onze ronkende machines. Het is een mooi spektakel om ook de oudere machines in het museum in werking te zien. Kinderen kunnen deze dag een werkstukje solderen tegen een vergoeding.

Fototentoonstelling ‘Boeren en telers

Loes Heerink is fotograaf en verhalenverteller. Ze laat de liefde van de boer en de teler zien voor het vak, hun dieren, het bedrijf en de menselijke inbreng in de natuur. Deze fototentoonstelling is t/m 1 maart in ons museum te zien.

Informatie

Tijdens de voorjaarsvakantie zijn we extra geopend: zaterdag 15  t/m zondag 23 februari van 11.00 – 17.00 uur. Dus ook op maandag 17 februari kun je in het museum terecht. Je vindt Oyfo Techniekmuseum aan de Industriestraat 9 in Hengelo. Tijdens bovenstaande activiteiten gelden reguliere toegangsprijzen. Kijk voor overige info op www.oyfo.nl

 

 


2020-02-17 12:30:00 2020-02-21 15:30:00 Europe/Amsterdam Voorjaarsvakantie in het Oyfo Techniekmuseum Voorjaarsvakantie in het Oyfo Techniekmuseum, Industriestraat 9, , Hengelo
Voorjaarsvakantie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen