Evenementen
vr.
30.
08

Volksfeesten Oele

Wanneer
vrijdag 30 augustus
t/m zondag 1 september

Waar
Volksfeesten Oele
Oelersteeg
7554 RG Oele

Volksfeesten Oele

Kom je ook op 30, 31 en 32 augustus? En dan denk je 32 augustus? Ja! Zo doen ze dat in Oele.

Vrijdag 30 augustus

Wat was het vorig jaar mooi om met onmeunig veel mensen het 100 jarig jubileum van de Volksfeesten Oele te vieren! Vol energie bouwen we er net zo’n mooi feest van als vorig jaar. Op vrijdag 30 augustus trappen we af met de gezellige feestavond.

Zaterdag 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus geniet je van diverse optreden op het binnen- en buitenpodium. Dit jaar speelt Bökkers opnieuw de tent plat. Zelfs Rondé komt naar Oele! Ook The Adele Project en DJ Jelmex brengen de stemming er in. Samen met anderen zorgen ze voor een super festival! Naast een zinderende zaterdagavond is er ook een toffe zaterdagochtend en -middag gevuld met onder andere de kinderfeesten en het vogelschieten. Dit jaar vertrekt de Steenslagrally weer vanuit Oele. Door middel van het bol-pijl systeem navigeer je je een weg langs prachtige verborgen plekjes en mooie natuur in Twente en directe omgeving. De pauzestop zal voor velen een hoogtepunt zijn. Meerijden? Geef je op via de site.

Zondag 1 september

Zondag 1 september begint met de oldtimerrit en de fietstocht. Voor beiden worden mooie tochten in de omgeving uitgezet. Deelname aan de fietstocht is gratis. Aanmelden voor de oldtimerrit kan via oele.oldtimer@gmail.com. Wil je meer (in)spanning? Geef je op voor het Grösvolleybal. Elk jaar een sportieve strijd òp het veld, daarbuiten één en al gezelligheid. Of doe mee met Tractor-Factor, dat is wéér leuker geworden: er is een nieuw parcours dat je niet alleen per trekker kunt afleggen, maar ook op de … (hoe? dat houden we nog even voor onszelf). Verder ontbreken de nodige (live-)muziek en vermaak voor de jeugd natuurlijk niet. Het weekend wordt feestelijk afgesloten in de tent met Super Sundays.

We hebben nog veel meer in petto, voor informatie en het programma:
Website
Facebook
Instagram 

Tot ziens op 30, 31 augustus en 1 september!

www.volksfeestenoele.nl

2019-08-30 00:00:00 2019-09-01 23:59:59 Europe/Amsterdam Volksfeesten Oele Volksfeesten Oele, Oelersteeg, , Oele
volksfeest oele


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen