Evenementen
vr.
31.
08

Volksfeesten Oele

Wanneer
vrijdag 31 augustus
t/m zondag 2 september

Waar
Volksfeesten Oele
Oelersteeg
7554 RG Oele

Volksfeesten Oele – Programma

Vrijdag 31 augustus 2018

100 jaar… dat willen we samen met jullie vieren. Op vrijdagavond 31 augustus trakteren we jong en oud, alle inwoners, oud-inwoners, sponsoren en iedereen die altijd veel voor Oele gedaan en betekend hebben op een fantastische avond. Laat je weten of je er bij bent?

We werpen ook een blik terug. Je kunt herinneringen ophalen aan de hand van oude foto’s, krantenknipsels en ander beeldmateriaal. Deze tentoonstelling staat vrijdagavond in de tent.

18:00 uur  Ontvangst
20:30 uur  Officiële opening en optredens
22:00 uur  Optreden special guest en vervolg feestavond

Zaterdag 1 september 2018

Heb je al gehoord wie er zaterdagavond het festivalterrein in Oele plat spelen?….Bökkers

100 jaar Volksfeesten Oele, da’s nog eens een goede reden om flink uit te pakken. Want niet alleen Bökkers staat op het podium, we hebben nog veel meer! Zo veel moois, dat 1 podium niet genoeg is, er wordt een heus festivalterrein gebouwd met een binnen- en een buitenpodium.

Op de podia vinden jullie DJ Jelmex, DJ Arjan, Bökkers, de Mumfords & Sons tribute band en Livin’Room. De voorverkoop is gestart. Voor € 8,- + € 1,21 heb je een ticket voor een toffe avond. We trakteren de kopers van de eerste 10 kaarten op een drankje, dus ga snel naar de ticketshop!

Overdag

Naast een super zaterdagavond hebben we ook een superleuke zaterdagochtend en -middag gevuld met onder andere de kinderfeesten, het schijfschieten en het vogelschieten. Geen standaard programma, maar ook hier allerlei extra’s.

10:15 uur Start 100 jaar kids @ Oele
13:30 uur Afsluiting mét ouders
14:00 uur Schijfschieten
14:30 uur Vogelschieten
DJ Jelmex
DJ Arjan

Avond

In de avond komen Bökkers, de Mumfords & Sons tribute band en Livin’Room optreden!

Zondag 2 september 2018

Alweer de laatste dag van het 100 jarig jubileum. Een dag bomvol met activiteiten voor iedereen. De dag begint met de successen van vorig jaar, dat zijn de oldtimerrit en de fietstocht. Voor beiden zijn mooie tochten in de omgeving uitgezet. Deelname is gratis.

Op de zondagmiddag kun je in een helikopter de lucht in. Heb je je huis al van boven gezien? Wil je Oele eens vanuit de lucht bekijken? Dat kan nu! Meer info en aanmelden kan via volksfeestenoele.nl/helikopter.

Vorig jaar voor het eerst en meteen een groot succes: Tractor-Factor! De zondag zou niet compleet zijn als we hier geen vervolg aan zouden geven. Dit jaar wordt het nog grootser – letterlijk en figuurlijk – en spectaculairder. Op twee trekkers die klaar staan moeten hindernissen overwonnen worden, daarbij spelen niet alleen snelheid en techniek een rol, maar ook inzicht en precisie. De strafseconden lopen snel op als je niet goed stuurt en op andere onderdelen zijn juist weer seconden te winnen. Kortom, een behendigheidswedstrijd die niet op het programma mag ontbreken.

Verder staat het Grösvolleybal natuurlijk weer op het programma. De nodige (live-)muziek en vermaak voor de jongeren ontbreken niet. Hiermee wordt de zondag een mooie feestelijke dag die afgesloten wordt met Papa di Grazzi, omdat zij als geen andere band weten hoe ze het jaarlijkse volksfeest in Oele kunnen afsluiten.

 10:30 uur Vertrek Oldtimer Trekkerrit
12:00 uur Fietstocht (gratis deelname +/- 25 km)
Diverse attracties voor de kinderen
13:00 uur Grösvolleybal, meer info
13:30 uur Aankomst Oldtimer Trekkerrit & Oldtimershow
14:00 uur Trekkers staan klaar voor Tractor-Factor, meer weten
Joint Adventure
Einde helikoptervluchten
20:15 uur Papa di Grazzi

 

De helikopterkluchten zijn vanaf 12:00. Opgeven kan hier.

 

volksfeestenoele.nl

2018-08-31 00:00:00 2018-09-02 23:59:59 Europe/Amsterdam Volksfeesten Oele Volksfeesten Oele, Oelersteeg, , Oele
Volksfeesten Oele | Wij zijn Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring