Evenementen
wo.
19.
12

Vliegende Start SeriousRequest in Hengelo!?!

Wanneer
woensdag 19 december

Waar
n.v.t.

Kom je ook in actie?

Je hebt het vast al gehoord. Serious Request van 3FM en het Rode Kruis organiseren dit jaar een Lifeline. Geen Glazen Huis op één plek, maar 3FM-dj’s die in de week voor Kerst het land doortrekken en van actie naar actie wandelen om geld in te zamelen voor het goede doel. En… op woensdag 19 december starten ze hier in Hengelo!
Een unieke kans om ons warme Hengelose hart te laten zien. Want hoe mooi zou het zijn wanneer de dj’s bij het verlaten van onze gemeentegrens al een mooi bedrag op zak hebben?

Het Rode Kruis afdeling Hengelo-Borne, de gemeente Hengelo en Hengelo Promotie hebben de handen ineen geslagen, om te ondersteunen bij zoveel mogelijk inzamelacties in Hengelo.

Wil je een evenement of actie opzetten? Meld dit dan aan via 3FM.nl/kominactie.
Maar meld het ook aan via info@hengelopromotie.nl onder vermelding van 3FMSeriousRequest. De gemeente helpt je dan mocht je een vergunning nodig hebben. Hengelo Promotie kan je helpen om jouw actie extra onder de aandacht te brengen. En bij het Rode Kruis-afdeling Hengelo-Borne kun je terecht met vragen over bijvoorbeeld vrijwilligers of collectebussen.

Eerste actie’s zijn al aangemeld!
• We krijgen in Hengelo een echte ‘Glazen-Box’, aangeboden door Rode Kruis Hengelo-Borne. Hier kan al het ingezamelde geld in gedoneerd worden. Deze Glazen-Box komt op een paar prominente plekken te staan. En je kunt hem ook naar je toe halen, als jezelf een grote actie organiseert!
• De Stichting Centrum Management heeft de eerste actie opgezet: er komen bijna 300 collectebussen bij allemaal binnenstadsondernemers te staan!
Én . . .
• Winters Hengelo biedt de schaatsbaan én het Schaatsscafé op de Hengelose Markt op woensdag 19 december aan voor een leuk Hengelo’s initiatief. Wil je bijvoorbeeld geld inzamelen met een ontbijt? Een leuke schaats-les aanbieden op het ijs? Of een echte modeshow organiseren op een unieke locatie? Meld je idee dan snel aan via info@hengelopromotie.nl, o.v.v. 3FMSeriousRequest.

Meer weten?
Op https://www.npo3fm.nl/seriousrequest lees je meer over de landelijke actie.

 


2018-12-19 00:00:00 2018-12-19 23:59:59 Europe/Amsterdam Vliegende Start SeriousRequest in Hengelo!?! Vliegende Start SeriousRequest in Hengelo!?!, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen