Evenementen
za.
30.
03

Vette Pech met Paul de Leeuw

Wanneer
zaterdag 30 maart, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Vette Pech met Paul de Leeuw

’Soms zijn er momenten dat ik me zo voor je schaam!’ roept mijn jongste zoon als de veiligheidsriem van een attractiewagentje vanwege mijn dikte niet goed dicht gaat en er twee vrijwilligers aan te pas moeten komen om de riem goed te sluiten. Een typisch gevalletje Vette pech! Ik noem het ook wel ‘regenhumor’; iets triests waar je later om kunt lachen.”

Dit verhaal van Paul de Leeuw is tekenend voor zijn nieuwe voorstelling Vette Pech! Een theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes over alle ‘vette pech’-momenten in het leven. Maar goed, pech is een onvermijdelijk gegeven in ieders leven. Daar moet je mee leren omgaan.

Klik hier voor meer informatie over Vette Pech.

www.schouwburghengelo.nl

2019-03-30 20:00:00 2019-03-30 20:00:00 Europe/Amsterdam Vette Pech met Paul de Leeuw Vette Pech met Paul de Leeuw, Beursstraat 44, , Hengelo
Vette Pech


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen