Evenementen
za.
07.
12

Van Dik Hout

Wanneer
zaterdag 7 december, 20:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Eén van de beste Nederpopbands viert 25 jaar ‘Stil In Mij’

Eén Nacht Eeuwigheid

Vijfentwintig jaar na het enorme succes van Stil In Mij de meest recente single van Van Dik Hout. De eerste single in vijf jaar en voorbode van meer nieuw werk van de band die dus iets te vieren heeft. Want 25 dus en dan trakteer je de fans. Van Dik Hout doet dat dan ook met nieuw materiaal én met een clubtour waar naast dat nieuwe materiaal ook het naar de band vernoemde debuut zal spelen en daar doen ze veel mensen een enorm plezier mee. Want dat debuut kunnen we inmiddels beschouwen als een nederpopklassieker.

Stil In Mij

De tweede single van het debuut (het mooie ‘Meer Dan Een Ander’ was de eerste maar haalde om onbegrijpelijke reden de hitparade niet) zoals gezegd een instant klassieker. Alles Of Niets doet het ook goed en het eerste album van Van Dik Hout zet de band direct op de kaart. Het blijft niet bij die uitstekende singles: op de albums die volgen staan veel enorm goede liedjes die live nog altijd op de setlist prijken. Van Dik Hout neemt op met Herman Brood (Pijn) en vormt een gelegenheidsformatie met Acda & de Munnik als De Poemas. Je kan gerust stellen dat Van Dik Hout een geweldig feest te vieren heeft, en de fans mogen het meevieren op 7 december in Hengelo. Kijk voor meer informatie op www.metropool.nl.


2019-12-07 20:30:00 2019-12-07 23:59:00 Europe/Amsterdam Van Dik Hout Van Dik Hout, Industrieplein 10, , Hengelo
Kerstconcert Mannenkoor


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen