Evenementen
vr.
18.
01

Urban NightRun

Wanneer
vrijdag 18 januari, 19:00

Waar
CrossFit074
Tuindorpstraat 61 - Gebouw C03
7555 CS Hengelo

Urban NightRun

Hoe gaaf! Hardlopen door Hengelose panden. Vrijdag 18 januari kun je mee doen aan de eerste Urban NightRun in Hengelo. Een unieke run dwars door het centrum van Hengelo.

Ben je op zoek naar een originele funrun? Dan is de Urban NightRun vast iets voor jou. De route gaat dwars door de panden die Hengelo groot hebben gemaakt. Industriële panden met Historie. Bij de run gaat het niet om de snelste tijd, maar echt om de beleving. De start vind bijv plaats in pand B05 van Hazelmeijer, een gezamenlijke warming-up moet de sfeer er dan goed in brengen. Mocht je nog niet helemaal goed voorbereid zijn: geen zorgen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je meedoet óf als je gewoon gezellig gaat aanmoedigen.

Je start in het pand van Crossfit 074 in het Hazemeijer Complex aan de Tuindorpstraat 61 B05. Tijdens de 5 km die je aflegt door het centrum van Hengelo ren je door echte Hengelose panden, superleuk!

Lopen door de stadse duisternis

Het is wel handig als je een lamp draagt of bij je hebt want het kan donker zijn! Trap op, trap af, gang door en dan naar links dan weer een deur door. Zo baan je een weg door de panden heen. Het is een leuke uitdagende 5 km met een uniek karakter!

Welke panden ren je door?

Hazemeijer complex, kerkgebouw van All it Takes, Lansinkveste, Storkpaviljoen, ROC locatie De Gieterij en de Brandweerkazerne Hengelo.

Je kunt starten tussen 19.00 en 20.00 uur. Afstand: 5 km. Hier kun je je aanmelden.

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen