Evenementen
vr.
21.
02

Twentse Lichtparade

Wanneer
vrijdag 21 februari, 19:15 tot 19:15

Waar
Centrum Hengelo
Markt
Hengelo

Twentse Lichtparade

De Twentse Lichtparade: een regionaal evenement dat zijn weerga niet kent. Tienduizenden mensen genieten van de prachtige praalwagens en de feestelijke muziek tijdens dit spektakel. Praalwagens, dweilorkesten, fanfares en drumbands maken er een sfeervol geheel van.

In de binnenstad van Hengelo

Zodra de schemering valt en de stadsverlichting in de binnenstad van Hengelo is uitgeschakeld, worden de straten in de binnenstad van Hengelo met honderdduizenden lampjes sfeervol verlicht. De verlichte praalwagens met daarop dansers, danseressen en mensen in verschillende hoedanigheden vormen al jarenlang de basis van de Twentse Lichtparade samen met de kleine en grote loopgroepen. Al deze deelnemers zorgen jaarlijks voor een spectaculair, kleurrijk en feestelijk evenement. Kijk voor meer informatie op www.lichtparade.nl


2020-02-21 19:15:00 2020-02-21 19:15:00 Europe/Amsterdam Twentse Lichtparade Twentse Lichtparade, Markt, , Hengelo
Twentse Lichtparade


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen