Evenementen
zo.
10.
06

Twents Speciaalbier Festival 2018

Wanneer
zondag 10 juni, 14:00 tot 20:00

Waar
Hazemeijer Hengelo
F. Hazemeijerstraat 400
7555 RJ Hengelo

Twents Speciaalbier Festival 2018

Op het Hazemeijer terrein wordt op zondag 10 juni de zevende editie van het Twents Speciaalbier Festival georganiseerd. Daarmee is het festival niet alleen het meest bezochte, maar ook het oudste bierfestival van Twente. Rondom de Twentse Bierbrouwerij laten meer dan 30 bierbrouwers uit Nederland het publiek kennismaken met zeer uiteenlopende bieren.

Van Harlingen tot Valkenswaard

Het aanbod van zowel bieren als brouwerijen is zeer uiteenlopend. Van het Brouwdok uit Harlingen tot Brouwerij de Blauwe IJsbeer uit Nieuwpoort. Allemaal kleine brouwers waarvan de bieren niet in elke supermarkt of slijter staan. Anti-kater bier, Heilig Boontje, Koene Ridder, Nachtzuster, Rokkenjager of Gladjanus. Deze en maar liefst 112 andere bieren zijn te proeven op het festival.

Niet alleen bier

Naast speciaalbier biedt de organisatie dit jaar nog meer vertier. Dus ook niet-bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Twents Speciaalbier Festival. Zo is er dit jaar een mooi wijnplein waar heerlijke wijnen te zijn. Een GT-bar met Gin Tonics en een foodmarkt met diverse foodtrucks. Laat een gezellig borrelplankje aanrukken voor je tafeltje, ga voor een echte Italiaanse pizzapunt, geniet van een Black Angus of haal een frietje mayo bij de Friet Tuktuk. De muzikale invulling wordt verzorgd  door de lokale live bands Ten Tap Trouble en The Powerfactory.

Ook voor papa’s en mama’s

Aan de kleintjes is ook gedacht. In de Kids Area staat er onder andere een springkussen en wordt er geschminkt en geknutseld onder begeleiding van Confetti Events.

NK Twents Ros Rodeo

Tegelijkertijd is het NK Twents Ros Rodeo. Wie waagt zich als een geoefende tukkercowboy op de rug van het mechanische Twentse Ros? Neem plaats op het zadel, zet een cowboyhoed op en hou met slechts één hand het touw vast. Zet je schrap en ga vooral mee met de beweging.

Tot 17.00 uur is de Rodeo geopend voor alle bezoekers en kun je een ritje maken voor een halve munt. Vanaf 17.00 uur begint het kampioenschap en wordt er gestreden om de Titel “Twents Ros Rodeo Kampioen 2018”!

Inschrijven is gratis en voor iedereen. Man, vrouw, kind, bejaard, het kan allemaal.
Schrijf je in via info@twentsproeflokaal.nl.

www.twentsspeciaalbierfestival.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen