Evenementen
za.
21.
09

Twents Oktoberfest 2019

Wanneer
zaterdag 21 september, 17:00 tot 23:00

Waar
De Wetstraat

7551 GB Hengelo

Twents Oktoberfest

Centrum Hengelo (parkeerplein tussen de Wetstraat  en de Smutsstraat)

WIIEEEEHAA SERVUS! ‘DAS GEMÜTLICHSTE OKTOBERFEST’ VAN TWENTE VIERT DIT JAAR HAAR TIENDE EDITIE! DAAROM PAKKEN WE SPECIAAL UIT EN VIEREN WE DIT VAN 18 – 23 SEPTEMBER IN HARTJE HENGELO! We gaan genieten van ‘gute Musik, Falsche schlagers, tanzende madchen, ongein und Stimmung-macherei’! Lachen, tanzen, vielleicht een polonaise laufen und ein Prosit machen mit uns? Dat ist allemaal mogelijk liebe menschen! Al tien jaar op rij is het een dolle bende met veel vrolijkheid, bier en vertier! En dit jaar wordt er ook nog een kermis om ons fest gebouwd, zoals het een echt Oktoberfest betaamd. ’t mot niet gekker wirden!

Programma

Op het programma staan Die Männer, Corina Sommer en DJ Ötzi Tribute die er een onvergetelijke avond van maken. De avond start om 17 uur en eindigt om 23 uur.

Kaarten

Kaarten voor Twents Oktoberfest zijn verkrijgbaar via de website www.twentsoktoberfest.nl of bij De Appel. Entreekaarten zijn € 15 per stuk. Op de genoemde website is meer informatie over het evenement te vinden. Volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

www.twentsoktoberfest.nl

2019-09-21 17:00:00 2019-09-21 23:00:00 Europe/Amsterdam Twents Oktoberfest 2019 Twents Oktoberfest 2019, , , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen