Evenementen
do.
10.
10

Twente Circulair Festival

Wanneer
donderdag 10 oktober
t/m zaterdag 26 oktober

Waar
Stork Paviljoen
Lansinkesweg 1
7553 AE Hengelo

Festival over de noodzaak naar een circulaire samenleving

Het klimaat verandert. Het milieu raakt verder vervuild en de biodiversiteit verdwijnt. En wij blijven grenzeloos consumeren. We gaan over de grenzen van onze planeet. Nemen we nu onze verantwoording om deze ontwikkelingen stop te zetten en om te draaien? Willen we een leefbare wereld voor ons nageslacht achterlaten? Het Circulair Festival Twente laat op verschillende manieren zien hoe mensen naar oplossingen zoeken, ze vinden en uitvoeren. Het festival vindt plaats in het Sustainable and Circular Innovation Pavilion, in de volksmond: het STORK-paviljoen en duurt van 10 tot en met 26 oktober. Er is onder meer een kledingruilbeurs, kofferbakmarkt, kinderen gaan onder begeleiding van een kunstenaar nieuwe dingen maken van plastic afval (Hof van Plastic), er is een rondetafelgesprek over verduurzaming en er zijn verschillende activiteiten tijdens de afsluiter op de Nacht van de Nacht (26 oktober.) Meer info: www.twente-circulair.nl.

Dag van de Duurzaamheid

10 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Dan wordt in het hele land stilgestaan bij de noodzaak om aandacht te vragen voor duurzaamheid.

 


2019-10-10 00:00:00 2019-10-26 23:59:59 Europe/Amsterdam Twente Circulair Festival Twente Circulair Festival, Lansinkesweg 1, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen