Evenementen
za.
16.
02

Twee party’s bij ’t Neutje!

Wanneer
zaterdag 16 februari, 20:00

Waar
Café ’t Neutje
Pastoriestraat 14
7551 DK Hengelo

Twee party’s bij ’t Neutje!

Vroeg uitgaan is helemaal hot. Café ’t Neutje organiseert op zaterdag 16 febrauri niet één, maar twee feestjes op een avond! Een Early Disco Party en het Ultimate Nightcrawlers Event.

The Early Disco Party

Het wordt zeker geen battle maar twee fantastische feesten op één dag. Klokslag 20:00 uur start de Early Disco Party. Dansen op de disco uit de 70s, pop uit de 80’s en de oldschool uit de 90’s in die heerlijke ambiance van weleer. Videoclips, Discobollen en discolampen! Alles strak gemixt door DJ Joop.

Ultimate Nightcrawlers Event

Om klokslag twaalf uur gaat de disco over in het Ultimate Nightcrawlers Event met DJ SMS. De Nacht voor de nachtwakers eindigt rond de klok van 4 uur, maar kan zo nog maar een uurtje door gaan !

De toegang is gratis. Entree: 25+

www.threemusketeers.nl/t-neutje

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen