Evenementen
za.
31.
08

Tuinfair Groei en Bloei Hengelo

Wanneer
zaterdag 31 augustus
t/m zondag 1 september
10:00 tot 16:00

Waar
n.v.t.

Tuinfair Groei en Bloei Hengelo

In het weekend van 31 augustus en 1 september a.s. organiseert Groei & Bloei Hengelo e.o. weer haar jaarlijkse Tuinfair.
Locatie is kwekerij Fahner, Hengelosestraat 10, 7561SG Deurningen, alwaar tegelijk de kwekerijdagen worden georganiseerd.
De toegang en parkeren is gratis.

Naast een bezoek aan de kwekerij met bijzondere planten en grassen zijn er ca. 25 tuin gerelateerde stands te bezoeken. Hierbij te denken aan stands met schaduw planten, varens, dahlia’s, biologische groentes, pompoenen, nestkastjes, plantensteunen, tuinkeramiek, bloembollen en zo meer. Ook zijn er enkele kramen met producten ter versterking van de inwendige mens. Daarnaast informatiestands van de bijenvereniging, Groei & Bloei en IVN.
Een gevarieerd aanbod dus!

De gelegenheid om uw tuin na deze droge zomer weer op te fleuren.
Voor meer info zie de Agenda op: www.hengelo.groei.nl of www.fahner-vasteplanten.nl

www.hengelogroei.nl

2019-08-31 10:00:00 2019-09-01 16:00:00 Europe/Amsterdam Tuinfair Groei en Bloei Hengelo Tuinfair Groei en Bloei Hengelo, , ,


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen