Evenementen
di.
19.
02

Trakteer en ontdek je lief diner

Wanneer
dinsdag 19 februari, 18:00 tot 21:00

Waar
Emma’s Eetcafé
Emmaweg 6
7551 BH Hengelo

Trakteer en ontdek je lief diner

Spelenderwijs elkaar ontdekken tijdens een diner voor 2 rond Valentijn. Marriage Encounter organiseert weer het ‘Trakteer en ontdek je lief’ diner. Aan een tafeltje voor twee, samen genieten van een heerlijk diner en ondertussen, door uitdagende en inspirerende vragen met elkaar op ontdekkingsreis gaan. Zo kunnen stellen op een leuke manier hun relatie vieren in de week rond Valentijn.

Deze week is internationaal bekend als Marriage Week. Zoiets als Moederdag of Vaderdag, maar dan voor relaties. Iedereen is druk met werk, sport, vrienden of kinderen, waardoor de relatie er wel eens bij inschiet. Echter, een goede relatie verdient en heeft onderhoud nodig! Kies voor quality time met elkaar. Je bent samen gelukkig gestart en dat wil je zo houden. Het ‘Trakteer en ontdek je lief’ diner is een mooie kans om je relatie te vieren. Gun jezelf en je relatie een bijzondere avond vol ontdekkingen!
Er is ook een cadeaubon beschikbaar voor wie (klein)kinderen of vrienden wil verrassen met dit waardevolle diner!

De avond vindt plaats in het restaurant Emma’s Eetcafé. €30,- per persoon. Opgave en informatie via diner@MarriageEncounter.nl

Marriage Encounter  is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor iedereen (getrouwd of niet getrouwd) die zijn relatie wil vernieuwen of verrijken. Marriage Encounter organiseert hiervoor ME&WEekenden (marriageencounter.nl).

www.marriageencounter.nl

2019-02-19 18:00:00 2019-02-19 21:00:00 Europe/Amsterdam Trakteer en ontdek je lief diner Trakteer en ontdek je lief diner, Emmaweg 6, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen