Evenementen
vr.
18.
10

Toneelgroep Oostpool

Wanneer
vrijdag 18 oktober, 20:30 tot 23:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Toneelgroep Oostpool – Allemaal Mensen | UMUNTU

In 2018 maakte Marcus Azzini met een nieuwe generatie talentvolle acteurs de persoonlijke mozaïekvoorstelling ‘Umuntu Ngumuntu Ngabantu’ (Ik Ben Omdat Wij Zijn). Gebruikmakend van dezelfde werkvorm als bij ‘Allemaal Mensen’, vormen de persoonlijke verhalen van een groep jonge talenten de basis voor een brutale, geestige en ontroerende voorstelling over identiteit, diversiteit en inclusiviteit. Ze stellen zich voor aan het publiek en proberen zich van hun beste kant te laten zien. Maar het blijkt nog niet zo eenvoudig je identiteit onder woorden te brengen. Gaandeweg worden de hokjes waar zij zich in- en uitvechten kleiner en de scheidslijn tussen werkelijkheid en fictie onbelangrijk. Entreekosten bedragen €18,50. Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-10-18 20:30:00 2019-10-18 23:00:00 Europe/Amsterdam Toneelgroep Oostpool Toneelgroep Oostpool, Beursstraat 44, , Hengelo
Toneelgroep Oostpool


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen