Evenementen
do.
11.
10

Thema avond

Wanneer
donderdag 11 oktober, 22:00

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Thema avond

Stichting Natuur- en Milieuraad Hengelo e.o. nodigt u it voor de Thema avond van 11 oktober in Bibliotheek Hengelo. Tijdens deze avond zullen er 2 inleiders zijn.

Als eerste inleider komt Wim Lentink uit Enschede aan het woord. Hij vraagt aandacht voor de gevolgen van het stoken van biomassa, een landelijk thema. Biomassa wordt tot de duurzame brandstoffen gerekend, want het stoken is CO2-neutraal en draagt niet bij aan het broeikaseffect. Zijn houtgestookte elektriciteitscentrales en houtpalletkachels dan een milieuvriendelijker alternatief dan stoken op aardgas?

Permacultuur en voedselbossen

Als tweede inleider treedt op Annelies Holthaus uit Eibergen. Ze schrijft al: “Op 11 oktober zal ik met veel plezier komen vertellen over mijn ervaringen met permacultuur en voedselbossen. Wat is het, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Hierin zal ik met name vertellen aan de hand van mijn eigen ervaringen op Everland

Er zal volop ruimte zijn om vragen te stellen. Ook neem ik jullie mee in mijn ideeën over een nieuw bedrijf, een schakel tussen duurzame voedselproductie en horeca. Met dit bedrijf zit ik nog in de onderzoeksfase en ik kan heel goed jullie meningen gebruiken”. Er is koffie en thee beschikbaar. Een vrije gift wordt erg op prijs gesteld. Het is fijn om te weten hoeveel belangstellenden aanwezig zullen zijn. Daarom is de vraag: meld je a.u.b. aan via nmrhengelo2016@gmail.com.

www.nmrhengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen