Evenementen
zo.
17.
02

Theatervoorstelling Pak ‘m!

Wanneer
zondag 17 februari, 14:00 tot 16:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Theatervoorstelling Pak ‘m!

Theatergroep BonteHond komt vandaag met de voorstelling Pak ‘m! voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar.

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van ‘Pak ‘m’! Drie “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon en voor de camera. ‘Pak ‘m’ is een uitbundige voorstelling met een fantasievol decor. Verstoppen, rennen, wegduiken en springen. Voor de allerkleinsten en voor iedereen die stiekem nog steeds van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny houdt. ‘Pak ‘m’ is de opvolger van de peuterhit ‘AaiPet’ die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Doe na afloop mee met de gratis cursus camoufleren! Als je het kunt vinden tenminste.

Zie onderstaande link voor meer informatie.

www.schouwburghengelo.nl/theater/pak-m-3-6-jaar-bontehond-1220/17-02-2019-14-00

2019-02-17 14:00:00 2019-02-17 16:00:00 Europe/Amsterdam Theatervoorstelling Pak ‘m! Theatervoorstelling Pak ‘m!, Beursstraat 44, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen