Evenementen
za.
25.
05

Theaterschool Luna – Belle en het beest

Wanneer
zaterdag 25 mei, 19:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Theaterschool Luna – Belle en het beest

Na een succesvolle uitvoering van theaterschool Luna van het tragische verhaal van ‘het Meisje met de Zwavelstokjes’ is het zaterdag 25 mei tijd voor een vrolijker verhaal: Belle en het Beest!

De jonge prins Adam is op bezoek bij het dorp in de buurt van zijn kasteel. Daar ontmoet hij een raar meisje. Ze hadden vrienden kunnen worden, maar dan komt er een stoere jongen aan: Gaston. Prins Adam maakt verkeerde vrienden. Een vermomde tovenares probeert hem te helpen een goede koning te worden, maar niets werkt. Is het voor hem te laat? Zal hij ooit leren de ware schoonheid van zijn medemens te zien? Zou een raar maar mooi meisje hem kunnen helpen?

De dochter van de kunstenares is een buitenbeetje in het dorp. Ze leest graag, maar dat maakt het soms wel moeilijk om vrienden te maken.  Ze wil zo graag een avontuur beleven, net als de personages in haar boeken, maar waar vindt ze die?

Met dit prachtige verhaal sluit Theaterschool Luna het seizoen af en gaan we de zomer in. De hele school doet mee, dus u kunt een groot spektakel verwachten!

www.schouwburghengelo.nl

2019-05-25 19:00:00 2019-05-25 19:00:00 Europe/Amsterdam Theaterschool Luna – Belle en het beest Theaterschool Luna – Belle en het beest, Beursstraat 44, , Hengelo
Belle en het Beest


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen