Evenementen
za.
19.
01

Voorstelling Theatergroep Kwatta

Wanneer
zaterdag 19 januari, 19:30 tot 21:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Voorstelling Theatergroep Kwatta

De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder één dak. Samen met een hond, een varkentje, een oma en een filosoof in de kast. Op een winterdag gebeurt er iets waardoor de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar ze zijn niet alleen.

Zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes?
Als een groot gevaar dreigt, lijkt Jonathan de enige die de familie kan redden.

Deze voorstelling ‘De familie van Nielie breekt de tent af” is het tweede deel in een vierluik ‘De Familie van Nielie’ over een vers samengesteld gezin. Avontuurlijk muziektheater voor de hele familie, bomvol liedjes, live muziek en poppen.

De entree is gratis, maar bezoekers dienen wel te reserveren. Let op, de capaciteit is beperkt.

 

www.schouwburghengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen